ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠέντε νοσοκομεία και δέκα σχολεία με όσα έβαλε στην άκρη ο Γ. Τράγκας

Πέντε νοσοκομεία και δέκα σχολεία με όσα έβαλε στην άκρη ο Γ. Τράγκας

Πέντε νοσοκομεία και δέκα σχολεία με όσα έβαλε στην άκρη ο Γ. Τράγκας

Παράξενο πράγμα πάντως… Τόσα κόμματα και τόσοι σχηματισμοί στην Ελλάδα υπολογίζουν κάθε τρεις και λίγο πόσα νοσοκομεία ή πόσα σχολεία θα είχαμε χτίσει αν δεν κάναμε το ένα ή το άλλο. Αν δεν παίρναμε Ραφάλ, αν δεν είχαμε φρεγάτες, αν δεν είχαμε καθόλου στρατό κλπ.

Και να οι αφίσες και να οι αντι-ιμπεριαλιστικές πορείες- βασικά για την Δύση, διότι για τους υπόλοιπους εισβολείς και ιμπεριαλιστές ένα μεγάλο “ναι, μεν, αλλά”.
Κι όμως, κανείς που σκέφτεται έτσι δεν έκανε μια αναφορά ότι με τα λεφτά που μάζεψε ο Τράγκας (με τον ιδρώτα του) θα μπορούσαν να χτιστούν 5 νοσοκομεία και 10 σχολεία στην χώρα! Ίσως γιατί ο μακαρίτης έδωσε μεγάλους αγώνες κατά της Ευρώπης, του ευρώ, της Μέρκελ και άλλων εχθρών.
Θα μου πεις, δικά του ήταν τα λεφτά ό, τι ήθελε τα έκανε; Μπα; Σοβαρά; Τώρα είμαστε με την ελευθερία της οικονομίας και την αξία ατομική ιδιοκτησίας; Για μεγαλοδημοσιογράφο;
Ας είμαστε ειλικρινείς. Πάρα μα πάρα πολλούς στην Ελλάδα τους πειράζουν μόνο τα έξοδα για την άμυνα. Σε όλα τα άλλα είναι κιμπάρηδες!
Για δικούς τους λόγους, φυσικά.

Γ.Σ.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο: Μετά την ηλιοφάνεια ξαφνικό χαλάζι
 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ