Τους φιλάθλους στα... νταμάρια ευχαριστεί η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Εύσημα στη διαιτητική ομάδα

panaitolikos-opadoi

Ενώ η αποστολή του Παναιτωλικού βρισκόταν καθ' οδόν για το Αγρίνιο η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει ευχαριστίες καταρχάς στους φιλάθλους που βρέθηκαν τόσο στο ξενοδοχείο για να ενισχύσουν την ομάδα όσο και στα...νταμάρια έξω από το γήπεδο!

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ΠΑΕ Κηφισιά και τη φιλοξενία που επιφυλάχθηκε στην ομάδα του Αγρινίου αλλά και στη διαιτητική ομάδα για την οποία διαπιστώνεται ότι η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις απαγορεύσεις βρέθηκαν στο πλευρό της τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη σε όλους και η νίκη του Παναιτωλικού αντάμειψε την αυταπάρνησή τους. Μακάρι να ήταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είναι στις επόμενες δύσκολες μάχες.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της κ. Πρίτσα, για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, παρά την μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.

Τέλος, οφείλουμε να εξάρουμε και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα δούμε αντίστοιχες διαιτησίες και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες όλων των ομάδων.