ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΤους επόμενους μήνες βγαίνουν στο “σφυρί” οι εργοταξιακοί του Αντιρρίου

Τους επόμενους μήνες βγαίνουν στο “σφυρί” οι εργοταξιακοί του Αντιρρίου

Τους επόμενους μήνες βγαίνουν στο “σφυρί” οι εργοταξιακοί του Αντιρρίου

Η τοπική κοινωνία έχει γίνει αποδέκτης συζητήσεων σχετικά με την πορεία των εργοταξιακών του Αντιρρίου και σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ,αναμένεται η εκποίηση των εγκαταστάσεων αυτών.

Αυτά τόνισε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο στάδιο των ανακοινώσεων,όταν θέλησε ο ίδιος να αναφερθεί σε όλα αυτά που ακούγονται τελευταία αναφορικά με την τύχη των εγκαταστάσεων του Αντιρρίου. Ο κ. δήμαρχος σημείωσε ότι οδεύουμε εντός των επόμενων μηνών σε δημόσιο διαγωνισμό για το ακίνητο,ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει για την ώρα ενδιαφέρον για τουριστική αξιοποίηση του ακινήτου αλλά για τη δημιουργία εγκαταστάσεων Logistics (Δημιουργία εγκατάστασης διανομής,μεταφοράς και αποθήκευσης προιόντων).

Σε σχέση με την αξία του ακινήτου πρόσθεσε ο κ. Γκίζας θα πρέπει να γίνει εκτίμηση από ειδικούς εκτιμητές,η οποία θα δοθεί στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι προσφορές,θα ανοίξει ο φάκελος για να συνεκτιμηθεί σε σχέση με την αρχική τιμή εκκίνησης.Κλείνοντας ο κ.Γκίζας πρότεινε την παράσταση μελών των παρατάξεων στο ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να υπάρχει ευρύτερη ενημέρωση

nafpaktianews.gr

Το βράδυ της Πέμπτης η ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr