ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε Διαβάστε περισσότερα: Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε Διαβάστε περισσότερα: Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε  Διαβάστε περισσότερα: Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε

Τις επόμενες μέρες αναμένεται τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα https://www.tourism4all.gov.gr/ για την υποβολή αιτήσεων του προγράμματος Τουρισμός για Όλους της περιόδου 2023-2024 στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν voucher για φθηνές διακοπές.

Σημειώνεται πως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού «προβλέπεται η μεταφορά αδιάθετων ποσών του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2022-2023, ώστε να διασφαλιστεί συντομότερα και πιο αποτελεσματικά ως προς την απορρόφηση και υλοποίηση του Β’ κύκλου του προγράμματος Τουρισμός για Όλους».

Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους να κάνουν αίτηση για να διεκδικήσουν τα διαθέσιμα voucher των 150 ευρώ ή 200 ευρώ. Υπενθυμίζεται δε πως τα vouchers μοιράζονται με κλήρωση, που γίνεται περίπου 7 με 10 μέρες μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας. Πώς θα υποβάλλετε φέτος αίτηση για το πρόγραμμα Οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση του προγράμματος με την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει την αίτησή τους στο tourism4all

Θα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους τους κωδικούς Taxisnet και τον ΑΦΜ τους προκειμένου να συνδεθούν, ενώ απαραίτητα είναι και το e-mail και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Τι ίσχυε στον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος Σημειώνεται δε πως στον προηγούμενο κύκλο τα κριτήρια για την ένταξη των πολιτών στο Τουρισμός για Όλους 2022 ήταν τα εξής:

1.Τα κριτήρια

Α. Ατομικό εισόδημα (+μονογονεϊκές οικογένειες) Το ανώτατο ετήσιο εισόδημα έπρεπε να είναι 16.000 ευρώ για μια οικογένεια χωρίς τέκνα. Το ανώτατο ετήσιο εισόδημα έπρεπε να ανέρχεται στα 17.500 ευρώ για μια οικογένεια με 1 τέκνο. Στα 19.000 ευρώ διαμορφώνονταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια με 2 τέκνα. Στα 21.000 ευρώ ανέρχονταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια με 3 τέκνα. Ενώ για τους πολύτεκνους το ανώτατο ετήσιο εισόδημα ορίζονταν στα 26.000 ευρώ Β. Οικογενειακό εισόδημα (Έγγαμοι +σύμφωνο συμβίωσης) Στα 28.000 ευρώ ήταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια χωρίς τέκνα. Στα 29.500 ευρώ διαμορφώνονταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια με 1 τέκνο. Ενώ το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια με 2 τέκνα ήταν στα 31.000 ευρώ. Στα 33.000 ευρώ ήταν το ανώτατο ετήσιο εισόδημα για μια οικογένεια με 3 τέκνα. Πολύτεκνοι 38.000 ευρώ εισόδημα.

2. Οι «κόφτες»

Ωστόσο υπήρχαν «κόφτες» στο πρόγραμμα για όσους: ήταν επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2022-2023 και 2023-2024 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι, ήταν επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος «Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.

ipaidia.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ