ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ τοξικότητα έφτασε μέχρι την κάλπη

Η τοξικότητα έφτασε μέχρι την κάλπη

Η τοξικότητα έφτασε μέχρι την κάλπη

Η τοξικότητα έφτασε μέχρι την κάλπη

Η σκανδαλολογία, η τοξικότητα όπως είναι πλέον της μόδας, μέσα στην οποία κινείται η πολιτική ζωή του τόπου είναι δεδομένη. Όμως το ερώτημα είναι που μας βγάλει αυτή η τοξικότητα, γιατί λέγονται και πράγματα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές…

Για παράδειγμα λίγο – πολύ χθες στη βουλή ετέθη και θέμα της διαδικασίας των εκλογών με αναφορές των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αλλοίωσης του επικείμενου εκλογικού αποτελέσματος.

«Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας; Καθαρές κουβέντες τώρα. Είστε αλά Τραμπ; Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς ποτέ να έχει αμφισβητηθεί στην μεταπολιτευτική ιστορία. Θέτετε ζήτημα της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης για να του απαντήσει από τα βουλευτικά έδρανα ο Γιάννης Ραγκούσης «το έχουμε θέσει».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης λέγοντας: «Η προσπάθεια επί 3 χρόνια που κάνετε -εσείς κ. Βορίδη το έχετε πει ευθαρσώς- είναι να μπουν εμπόδια θεσμικά για να μην υπάρξει ξανά αριστερή κυβέρνηση.

Όλη η προσπάθεια γίνεται με εταιρείες και μεθόδους Τραμπ και Μπάνον για να υπάρξει επιρροή εξωθεσμική και μεταδημοκρατική, όχι για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεν θα σας περάσει». Επανερχόμενος ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στήσει αφήγημα εκλογικής ήττας υπονομεύοντας ωστόσο την εκλογική διαδικασία.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Μακάρι να μας «βγει» ο Ιμάμογλου και να μην κλαίμε μετά…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ