ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤο χειρότερο είναι ότι χρειάζονται ειδικά μέτρα στα νοσοκομεία…

Το χειρότερο είναι ότι χρειάζονται ειδικά μέτρα στα νοσοκομεία…

Το χειρότερο είναι ότι χρειάζονται ειδικά μέτρα στα νοσοκομεία…

Στην… πολύκροτη υπόθεση της απόδρασης του υπόδικου Ρομά από το νοσοκομείο  Αγρινίου είναι πολλά όπου μπορείς να εστιάσεις.

Γιατί δεν πήγαν περισσότεροι αστυνομικοί αφού ήταν εκείνο το βράδυ υπηρεσία δεκάδες αστυνομικοί; Μα γιατί να πάνε, όταν πάει κρατούμενος για γιατρό το πρωτόκολλο λέει ότι τον μεταφέρουν δύο αστυνομικοί; Ποιος ο λόγος για περισσότερους; Έλα ντε, συνεχίζουμε την υποκρισία μας.

Γιατί όταν μπούκαραν μέσα οι συγγενείς και φίλοι δεν έκανε κάτι η… φύλαξη(εδώ χαμογελάμε) του νοσοκομείου αλλά χρειάστηκε -κακώς- να φύγουν δίπλα από τον κρατούμενο οι αστυνομικοί για να δουν γιατί επικρατούσε χάος; Έλα ντε, γίνεται τίποτε περίεργο στο νοσοκομείο όταν σκάνε μύτη δεκάδες συγγενείς κάποια ετοιμόγεννης Ρομά ή κάποιου που έχει εμπλακεί σε τροχαίο, πόσο μάλλον ενός υπόδικου; Σιγά, όλα κανονικά είναι, απλά δεν υπάρχει καμία φύλαξη, οι φύλακες σφυράνε αδιάφορα και εξαντλούν την αυστηρότητά τους σε κανέναν… μπαλαμό  γέρο που δεν φοράει μάσκα.

Ή μήπως το πρωτόκολλο λέει ότι ο κρατούμενος (που έχει φάει 5 χρόνια φυλακή και σίγουρα έχει στον νου του την απόδραση) πρέπει κάπως να φοράει τις χειροπέδες του; Όχι δεν πρέπει, το νοσοκομείο είναι καλυμμένο οι χειροπέδες βγαίνουν, άλλωστε τι θα μπορούσε να πάει στραβά, έτσι δεν είναι;

Να μην πούμε για την περίφημη “φυλετική αλληλεγγύη” που κάποιοι φρόντισαν να αφομοιώσει η κοινωνία και να δέχεται αδιαμαρτύρητα. Όποιος πάει στο νοσοκομείο ή στο δικαστήριο ή σε δημόσια δομή ή στην διασκέδαση μπορεί να έχει την αλληλεγγύη “των δικών του” ακόμη κι αν αυτό σημαίνει επιθέσεις παλικαρίσιες είκοσι εναντίον ενός. Αρκεί να μην εμφανιστεί στην γωνία κανένας… ρατσισμός!

Όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά και τα συνηθίσαμε. Γι’ αυτό πλέον χρειάζεται να έχεις τον νου σου ακόμα κι αν αρρωστήσεις, γι’ αυτό χρειάζονται ειδικά μέτρα πια για να μην είναι τα νοσοκομεία σαν πεδία μάχης…

 

 

Ψάχνουν φοροφυγάδες στα social media

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ