Τόση συνέπεια προεκλογικά το κράτος δεν έχει δείξει ποτέ ξανά

...Η επιθεώρηση εργασίας στην περιοχή του Αγρινίου βεβαίωσε παράβαση σε επιχείρηση για το ωράριο υπαλλήλου.. Το σχόλιο ασφαλώς είναι "πολύ καλά έκανε"

Τόση συνέπεια προεκλογικά το κράτος δεν έχει δείξει ποτέ ξανά

Όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, με την επαναφορά από τις γιορτές η επιθεώρηση εργασίας στην περιοχή του Αγρινίου βεβαίωσε παράβαση σε επιχείρηση της περιοχής για το ωράριο υπαλλήλου.

Το σχόλιο ασφαλώς είναι "πολύ καλά έκανε", όμως κι αυτό δεν είναι αρκετό. Διότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, εντός των επόμενων 24ωρων διαλύεται η Βουλή κι όμως το κράτος δουλεύει ρολόι!

Γράφει επιχειρήσεις κανονικά, κάνει την δουλειά του στις εθνικές οδούς γράφοντας παραβάτες οδηγούς, γενικά...τα πάντα όλα! Άλλο τρανό παράδειγμα; Παραδίδονται και δικογραφίες-γίγαντες για εγκληματικές οργανώσεις μεγέθους μαφίας με εμπλεκόμενους μάλιστα αστυνομικούς!

Χθες έγινε γνωστή δικογραφία «βόμβα» που παραδόθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, που αφορά στην εξιχνίαση μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στα χρονικά, στην οποία φέρονται να συμμετείχαν και αστυνομικοί.

Λένε ότι πρόκειται για υπόθεση στην οποία καταγράφονται βαριά κακουργήματα, όπως εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, πλαστογραφίες, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος  και η έρευνα των Αρχών διήρκεσε δύο έτη, για να κυκλοφορήσει τώρα...

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και της εμπλοκής πολλών αστυνομικών ενημερώθηκε άμεσα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Με άλλα λόγια το γνωστό "τι μας κρύβουν" πάει περίπατο! Δεν μας κρύβουν τίποτε, παραμονές εκλογών αποκαλύπτονται έρευνες ετών που μάλιστα εμπεριέχουν διαφθορά του ίδιου του κράτους!

Πραγματικά δεν ξανάγινε, τόση συνέπεια και τόση κάθαρση σε προεκλογική περίοδο δεν θυμόμαστε ποτέ στο παρελθόν!

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Ο Καψάλης, η Λεπενού και το (δικό του) αλκοόλ…