ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤώρα μας ληστεύουν και όταν σταματάμε στον δρόμο νύχτα!

Τώρα μας ληστεύουν και όταν σταματάμε στον δρόμο νύχτα!

Τώρα μας ληστεύουν και όταν σταματάμε στον δρόμο νύχτα!

Μέσα στον κουρνιαχτό των ημερών έχει υποχωρήσει, όπως είναι απολύτως λογικό, κάθε άλλη συζήτηση και κάθε άλλη θεματολογία. Κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε πάλι στη λεγόμενη καθημερινότητα ασφαλώς.

Αξίζει, όμως, να γίνει μια μνεία σε αυτό που συνέβη προχθές μόλις έξω από το Ευηνοχώρι και μάλιστα πάνω στην Ιόνια Οδό και τον ΣΕΑ στο σημείο, δηλαδή τον σταθμό που είναι για την εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών.

Εκεί λοιπόν ένας αλλοδαπός φορτηγατζής έκανε το λάθος να κάνει μια στάση και μέσα από το σκοτάδι πετάχτηκαν δύο…Ορκ για να τον ληστέψουν με την απειλή μαχαιριού. Σύμφωνα με την Αστυνομία της Αιτωλίας πρόκειται γι’ αυτό που έχουμε μάθει να λέμε “ημεδαπούς”- ώστε να βάζουμε όσα περισσότερα μπορούμε κάτω από το χαλί-, όμως αυτό δεν αλλάζει την εικόνα… Καράκας ή Ανατολικού Λος Άντζελες που έρχεται στο μυαλό σου, όταν συνειδητοποιείς το τι έγινε.

Ούτε βοηθάει το γεγονός ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους κι έγινε δικογραφία αφού είναι γνωστό ότι και να πιαστούν και να δικαστούν μόνο κατά τύχη δεν θα κόψουν και πάλι την χολή κάποιου κακομοίρη μια νύχτα στο δρόμο.

Να μην τα πολυλογούμε, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να πιάσουμε άκρη ούτε στην Ιόνια Οδό, γιατί μπορεί να πεταχτεί κανένα αδικημένο από τη ζωή και την κοινωνία φάντασμα που θα θέλει λεφτά άμεσα.

Ναι, όλοι μαζί το πετύχαμε κι αυτό…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Κι αν προκύψει μια «Μάνδρα» κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, ποιος θα φταίει;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ