ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΤόνια Σωτηροπούλου: Πήγε και μάζεψε τα σκουπίδια από παραλία της Ύδρας – Απογοητευμένη με όσα αντίκρισε (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τόνια Σωτηροπούλου: Πήγε και μάζεψε τα σκουπίδια από παραλία της Ύδρας – Απογοητευμένη με όσα αντίκρισε (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τόνια Σωτηροπούλου: Πήγε και μάζεψε τα σκουπίδια από παραλία της Ύδρας – Απογοητευμένη με όσα αντίκρισε (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στην Ύδρα βρίσκεται ήδη από το Σαββατοκύριακο, η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια και τους φίλους τους. Και μπορεί όλη μέρα η αγαπημένη ηθοποιός να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του όμορφου νησιού, ωστόσο σήμερα αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια θέλησε να πάει για μπάνιο σε μια ερημική παραλία, όταν ανακάλυψε πως ακόμη και σ’ αυτήν ο κόσμος έχει αφήσει σκουπίδια. Έτσι πήρε μια μεγάλη σακούλα και αποφάσισε να καθαρίσει την παραλία από σκουπίδια, πλαστικά και αποτσίγαρα. Απογοητευμένη με όσα αντίκρισε, έγραψε στα socia media όλα όσα οι άνθρωποι είχαν πετάξει: «38 καλαμάκια, 18 μπουκάλια, έξι αναπτήρες, απορρυπαντικά, παντόφλες, λακ μαλλιών…».

«Ας αρχίσουμε κάποια στιγμή να έχουμε συνείδηση. Ας καταλάβουμε ότι η παραλία που πετάμε τα αποτσίγαρα μας, είναι το σπίτι μας» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram, στέλνοντας σε όλους μας ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr