ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤόνια Αράχωβα: Η πρώτη Ελληνίδα πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκονόμων (IFLA) στον “Δυτικά Fm 92,8”

Τόνια Αράχωβα: Η πρώτη Ελληνίδα πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκονόμων (IFLA) στον “Δυτικά Fm 92,8”

Τόνια Αράχωβα: Η πρώτη Ελληνίδα πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκονόμων (IFLA) στον “Δυτικά Fm 92,8”

Για πρώτη φορά στα 90 χρόνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκονόμων και Ιδρυμάτων (IFLA) καταλαμβάνει θέση προέδρου πρόσωπο από την Ελλάδα! Η Τόνια Αράχωβα με καταγωγή από το Αγγελόκαστρο Αγρινίου πληροφορήθηκε χθες ότι εξελέγη πανηγυρικά και σήμερα μίλησε με ενθουσιασμό για την εκλογή της στον “Δυτικά Fm 92.8”.

Στις δηλώσεις της στη Δήμητρα Λαοπόδη, η Τόνια Αράχωβα εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα το οποίο όπως σχολίασε δεν ανέμενε λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπήρξε και ευχαρίστησε  για την ουσιαστική στήριξη της υποψηφιότητάς της τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητρσοτάκη όσο και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Βιβλιοθηκονόμων και Ιδρυμάτων ιδρύθηκε το 1927 στο Εδιμβούργο, εκπροσωπεί τις ενώσεις των βιβλιοθηκονόμων και τα ιδρύματα βιβλιοθηκών και προωθεί τα επαγγελματικά τους συμφέροντα. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τα μέλη του οποίου ξεπερνούν τις 1500 συμμετοχές σε 150 χώρες. Για πρώτη φορά στα 90 χρόνια της IFLA πρόσωπο όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την ευρύτερη λεκάνη της νοτιοανατολικής Μεσογείου έθεσε υποψηφιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της IFLA,  αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν για τη χώρα μετά την πολύ θετική εξέλιξη .

 

 

Παλαιότερη φωτογραφία από τη συνάντηση της Τόνιας Αράχωβα η οποία συμμετείχε και στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακούστε τη συνέντευξη στον “Δυτικά Fm 92,8”:

Δήμος Αγρινίου : Συστήνει Ενεργειακή Κοινότητα με στόχο την κοινωνική πολιτική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr