Με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο συμπορεύεται ο Κώστας Ρόμπολας

Τη συμπόρευση του με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο ανακοίνωσε ο Κώστας Ρόμπολας.

Rompolas_Lyros

Τη συμπόρευση του με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο ανακοίνωσε ο Κώστας Ρόμπολας, θεολόγος καθηγητής, πρώην γυμνασιάρχης και πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Τι αναφέρει σε κείμενο που δημοσιοποίησε:

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα το κάλεσμα του ικανότατου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου. για συστράτευση, στον όμορφο αγώνα ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η μέχρι τώρα καθοριστική συμβολή και αποτελεσματικότητα του Θανάση Λύρου στα θέματα του Δήμου μας, και ειδικότερα στον τομέα τής Παιδείας, με έπεισαν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και προβολή τού Δήμου μας.

Έχω την βεβαιότητα πως ο Θανάσης Λύρος, από τη θέση τού Δημάρχου, μαζί με τους εκλεκτούς του συνεργάτες, θα προχωρήσει περισσότερο τα δημοτικά θέματα, θα δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή των συμπολιτών μας.

Η ενασχόλησή μου με την Ιστορία και τον Πολιτισμό τής ευρύτερης περιοχής, με ώθησε να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις το Θανάση Λύρο στη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας, καθώς αυτός υπολείπεται της θέσης που δικαιούται και αξίζει να κατέχει.

Αμφιλοχία: Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών συντήρησης