Τον βλέπει απειλή

Τον βλέπει απειλή

 

 

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό «απειλή» σε δηλώσεις στη NOVA και στάθηκε σε παίκτες όπως τον Μαρτίνες, τον Βιγιαφάνες, τον Κάπελ αλλά και τον  Άλβες.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Θα συμφωνήσω με τη λέξη απειλή. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψει μία θέση για τα πλέι οφς και αυτό κάνει από μόνο του τον αγώνα πάρα πολύ κρίσιμο. Δεν  πρόκειται για έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει τη θέση που της αξίζει και την έχει πάρει δίκαια και έχει βλέψεις για το κάτι παραπάνω. Έχει πάρα πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία μπορεί να διαταράξει την αντίπαλη άμυνα. Αυτό κάνει την  δική μας αμυντική οργάνωση να πρέπει είναι περισσότερο συγκεντρωμένη σε αυτό.  Ο Άλβες είναι ένας φορ που μου άρεσε ανέκαθεν και τελευταία σκοράρει. Ο Νίκο Μαρτίνες είναι ένας δαιμόνιος χαφ που μπορεί να διαταράξει. Ο Κάπελ, ο Βιγιαφάνες χρειάζονται και αυτοί προσοχή».

Ο Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει  Ρόλε, Παντελιάδη, Τορμένα και τον νεοαποκτηθέντα Λομπάτο. Η αποστολή των Αρκάδων είναι: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κιτοκό, Τσοκάνης, Λούι, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Πάρα.

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr