ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συναντήθηκε ο Κώστας Λύρος

Με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συναντήθηκε ο Κώστας Λύρος

Με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συναντήθηκε ο Κώστας Λύρος

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συναντήθηκε ο Κώστας Λύρος

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, συναντήθηκε σήμερα  στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π.  Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ο  Κώστας Λύρος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ.Ιερόθεο για την επίσκεψη αυτή,  ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ποιμαντικό έργο του και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθειά του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου με τον Μητροπολίτη, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Επιφάνιο Καραγεώργο,συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι  κοινωνικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία και το πως αυτές θα αντιμετωπιστούν σε  συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας.

Υπήρξε δέσμευση για ανάπτυξη και προώθηση συνεργειών στους τομείς της πρόνοιας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς μεταξύ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  και της Μητροπόλεως επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Την Πρόεδρο Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr