ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε τον Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα δεν είναι το… εφοπλιστικό!

Με τον Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα δεν είναι το… εφοπλιστικό!

Με τον Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα δεν είναι το… εφοπλιστικό!

Σίγουρα το ότι θα φτάναμε να δούμε να διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (αν τελικώς την διεκδικήσει) ένας… εφοπλιστής, δεν ήταν κι από τα πιο αναμενόμενα.

Ειδικά ένας εφοπλιστής με τον Παύλο τον Πολακη στο πλευρό του, ε;  Το ζήτημα όμως με τον “ζεν πρεμιέ” Κασσελάκη δεν είναι τόσο το ότι “στα 30 του αγοράζει και πουλάει καράβια”, όπως λένε οι ξελιγωμένες φωνές υπέρ του.

Ο εφοπλιστικής κόσμος στην Ελλάδα, για λόγους απόλυτα κατανοητούς γεωπολιτικά, πολύ συχνά έχει παίξει το χαρτί της στήριξης στον σοσιαλισμό, ανάλογα την εποχή.

Το θέμα με τον Κασσελάκη είναι πως παρουσιάζεται ως μέγα προσόν του ότι είναι αμερικανοτραφής κι ότι έχει μετάσχει στην καμπάνια του Τζο Μπάιντεν.

Ωραία, και πως συμβιβάζεται αυτό με ένα κόμμα του οποίου κεντρικό στέλεχος σαν τον κ. Βούτση έλεγε προχθές σε κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ τα παρακάτω;

«Είναι μία συμφωνία – ένα είδος «υπεργολαβίας» στους κεντρικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, μέρος της οποίας ανέλαβαν όπως είδαμε και η Δανία με τη Σουηδία, που παρέχουν τον οπλισμό. Η συμφωνία αυτή οδηγεί σε επικίνδυνη κλιμάκωση στην περιοχή και σε ενίσχυση στα όρια της άμεσης εμπλοκής της χώρας μας στην εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.»

Ότι η εισβολή των Ρώσων είναι μια… εμπόλεμη κατάσταση δηλαδή, πράγμα που το λες μόνο αν είσαι μεγαλωμένος μέσα στον αντιαμερικανισμό και τον αντιδυτικισμό.

Θα μου πεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνενώσει άλλα και άλλα ρεύματα σε… πλατείες και λοιπά μετερίζια.

Θα μπορέσει, όμως, να μπολιάσει τον Κασσελάκη με την σκληροπυρηνική μαρξιστική πτέρυγά του; Προς το παρόν, επικρατεί μια…ψυχρασία.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Για πόσο θα αδιαφορούμε για τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις των πυρκαγιών;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ