ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚατά των ειδικών ο Μητροπολίτης Κοσμάς για τη Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Έλεος πια!»

Κατά των ειδικών ο Μητροπολίτης Κοσμάς για τη Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Έλεος πια!»

Κατά των ειδικών ο Μητροπολίτης Κοσμάς για τη Θεία Κοινωνία και τον κορονοϊό – «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Έλεος πια!»

Στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο χωριό Μέγα Δένδρο Τριχωνίδος ιερούργησε την  Τετάρτη 5 Αυγούστου  ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς τιμώντας την μνήμη του Αγίου Ευγενίου του Αιτωλού.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς στο κήρυγμά του δεν παρέλειψε να δείξει εκ νέου τη δυσαρέσκεια του με όσους επιστήμονες επαναφέρουν το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας σε σχέση με τον κορονοϊό.

«Οφείλουμε να μείνουμε όρθιοι, να μη χάσουμε την πίστη μας στον Χριστό, στα ιερά μυστήρια, στις παραδόσεις μας» επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος προσθέτοντας τα εξής:  «Δυστυχώς τα σύννεφα πάνω από την Εκκλησία δεν σταματούν να μαζεύονται. Ένας καθηγητής είπε προχθές ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται με το σάλιο, με τη θεία κοινωνία. Ακόμα λέμε αυτά τα πράγματα; Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Έλεος πιά! Δεν είναι χάπι ο Χριστός. Κανέναν ειδικό και μεγάλο δεν άκουσα να λέει με τη βοήθεια του Θεού θα το περάσουμε κι αυτό. Λοιπόν, αδελφοί, είναι Δεκαπενταύγουστος. Με τη νηστεία μας, με την προσευχή μας, με τις παρακλήσεις και την αγάπη μας στην Παναγία, κατά τον εκκλησιασμό μας να παρακαλούμε τον Θεό και την Παναγία μας να άρει κάθε πειρασμό. Να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό μας».

Εφημερίδα Συνείδηση

Άκτιο: Και επίσημα Αστυνομικός Σταθμός στο αεροδρόμιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr