Το ξέσπασμα Τσελέντη!

Έγραψε ο καθηγητής σεισμολογίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ: «Παρακολουθώ εμβρόντητος τις τελευταίες ημέρες αυτά τα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα υποψηφίων ευρωβουλευτών. Χθες είδα έναν από αυτούς σε 5 τηλεοπτικές εκπομπές! Ήταν μέχρι τις 2 τα χαράματα στα παράθυρα…. κάποιο άλλοι λες και έχουν μόνιμη καρέκλα σε κάποια συγκεκριμένα τηλεοπτικά στούντιο.

Το τραγικό είναι ότι άκουσα από κάποιο ήδη ευρωβουλευτή να μέτρα κεφάλια. Να λέει θέλω 230,000 κεφάλια γιαυτό γυρνάω την Ελλάδα για να με ξαναθυμηθούν. Φυσικό να ξεχαστεί κάποιος αν κινείται μεταξύ μπιστρό Βρυξελλών και Da Capo Κολωνακίου και είναι όλα αυτά τα 5 χρόνια απών από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σα κοινωνία.

Μολονότι και τις γνωριμίες έχω και τηλεοπτικός είμαι και τηλεθεάσεις αυξάνω δεν τσιμπάω. Βγαίνω εκεί που πρέπει και όπως πρέπει και όταν έχω κάτι να πω. Η 20ετης πορεία μου στα ΜΜΕ το έχει δείξει.

Η Ευρωβουλή κυρίες μου και κύριοι δεν κερδίζεται μέσα από όψιμες τηλεοπτικές εμφανίσεις με μανικετόκουμπα, μαντιλάκια στο πέτο και με ξύλινη πολιτική γλώσσα επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, αλλά με την πορεία και τη προσφορά καθενός από εμάς και να μη μας θυμάστε μόνο όταν θέλετε τη ψήφο μας….»!

tempo24.news

Ιόνιο: Νέα σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στη Ζακύνθο