ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο βρήκαν “μαζικό” και “μαχητικό” το συλλαλητήριο;

Το βρήκαν “μαζικό” και “μαχητικό” το συλλαλητήριο;

Το βρήκαν “μαζικό” και “μαχητικό” το συλλαλητήριο;

Το βρήκαν “μαζικό” και “μαχητικό” το συλλαλητήριο;

Η Ένωση Νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, υπό την αιγίδα της οποίας έγινε το προχθεσινό συλλαλητήριο, χαιρέτισε τα όσα έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου με δελτίου Τύπου. Το οποίο, ως όφειλαν, έβαλαν όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

Το ερώτημα όμως είναι αν οι ανακοινώσεις και τα δελτία άραγε, μπορούν να αποτιμώνται. Μπορούν να κριτικάρονται αν τα λένε σωστά ή όχι;

Ο χαιρετισμός ήταν προς “όλους τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, όλο τον κόσμο που συμμετείχε στο μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν συστήματος υγείας στο νομό μας την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022“.

Με άλλα λόγια διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο συλλαλητήριο ήταν μαχητικό και μαζικό. Ήταν όμως; Όχι, δεν ήταν ούτε μαζικό ούτε μαχητικό.

Επίσης, η ίδια ανακοίνωση έλεγε νωρίς σήμερα: “Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν υγεία, η αποφασιστική ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας του νομού μας είναι υπόθεση όλων, όλου του λαού”.

Αληθεύει αυτό; Η συγκεκριμένη εκδήλωση έδειξε ότι όλοι μας, όλος ο λαός έχει λόγο για την δημόσια Υγεία; Όχι, δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Κάποτε πρέπει κι ο συνδικαλισμός να αποφασίσει να παρουσιάσει την πραγματικότητα κι όχι ευχές. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι χρέος του Τύπου, έστω κατά καιρούς, να μην κάνει απλά το “ηχείο” ή την “ντουντούκα” στον δημόσιο λόγο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυστυχώς για το Ζελένσκι και τη Ζελένσκα έκλεισαν τα περιοδικά του Κωστόπουλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ