ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαTo Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα

To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα

To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα

H Ιωάννα συγκίνησε με το θάρρος, την ψυχική της δύναμη αλλά και την αισιοδοξία με την οποία βλέπει τη ζωή και το μέλλον η Αμφιλοχιώτισσα και το Twitter «υποκλίθηκε». 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φιλοξενήθηκε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη και για πρώτη φορά βρήκε τη δύναμη και έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό πως πραγματικά είναι το πρόσωπό της χωρίς τη θεραπευτική μάσκα.

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράτζουλα η Ιωάννα συγκίνησε με το θάρρος, την ψυχική της δύναμη αλλά και την αισιοδοξία με την οποία βλέπει τη ζωή και το μέλλον της.

Η επιστροφή στο σημείο μηδέν, τα 11 χειρουργεία αλλά και τα όσα είπε στην κάμερα δεν άφησαν κανέναν τηλεθεατή ασυγκίνητο. Το Twitter «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο της ψυχής της.

Δείτε τα tweets

To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα To Twitter «υποκλίθηκε» στη δύναμη που βρήκε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου και έβγαλε τη μάσκα

protothema.gr 

Αγρίνιο: Η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής – Ο Μητροπολίτης Ιερόθεος στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →