ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΤο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Θέρμο – Μήνυμα του Προέδρου της Κοινότητας Θέρμου

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Θέρμο – Μήνυμα του Προέδρου της Κοινότητας Θέρμου

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Θέρμο – Μήνυμα του Προέδρου της Κοινότητας Θέρμου

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Θέρμο. Το μήνυμα του Προέδρου της Κοινότητας Θέρμου Αλέξανδρου Σιαδήμα έχει ως εξής:

Λίγες ημέρες  μόνο μας χωρίζουν από το τελευταίο τριήμερο του χειμώνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και στο  τραπέζι των φίλων και των οικογενειών τους πέφτουν προορισμοί,  προκειμένου να κλείσουν το ταξίδι τους.

Στο Θέρμο υπάρχουν καταλύματα που μπορούν να φιλοξενήσουν όσους το επιλέξουν. Το  τριήμερο υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ξεκινάμε την Κυριακή της Αποκριάς, όπου ο εκπολιτιστικός όμιλος Θέρμου, στην κεντρική  πλατεία στις  11:00 π.μ. διοργανώνει αποκριάτικα δρώμενα –  face paintng και πολλές εκπλήξεις για του μικρούς μας φίλους!

Την Καθαρά Δευτέρα, το κέντρο πολιτισμού του δήμου Θέρμου, στην κεντρική πλατεία ώρα  11:00 π.μ. θα στηθεί το σαρακοστιανό τραπέζι με φασολάδα, γίγαντες, λαγάνες,  χαλβάδες, πολλά αλλά και πολλή μουσική.

Τέλος, για το πέταγμα  του χαρταετού υπάρχουν τοποθεσίες όπως: η πίστα αγώνων, ο λόφος Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δένδρο (αεροπλάνο) και η θέση ”Θέα” στο Πετροχώρι!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΘΕΡΜΟ !!!!

ΘΕΡΜΟ…..ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ….ΘΕΡΜΟ……..ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι εργαζόμενοι των Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ