ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΤο Θέρμο τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη – Στο Γυμνάσιο η προτομή του (εικόνες)

Το Θέρμο τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη – Στο Γυμνάσιο η προτομή του (εικόνες)

Το Θέρμο τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη – Στο Γυμνάσιο η προτομή του (εικόνες)

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε η τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Ευρυτάνα πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος είχε ζήσει τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο.

Την πληροφορία αυτή την γνώριζε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να αναδείξει το γεγονός και το Θέρμο να τιμήσει τον Ευρυτάνα πολιτικό.

Tην προτομή του Παύλου Μπακογιάννη, δώρισε ο ομογενής από την Αμερική Πέτρος Γρομητσάρης (ο οποίος ήταν και ομιλητής στην εκδήλωση) και φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι βουλευτής της ΝΔ  Κώστας Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός, οι Δήμαρχοι Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και Ξηρομέρου Γ. Τριανταφυλλάκης. Μάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του Σία Κοσιώνη. 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ