ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο θέμα είναι οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, όχι οι σύλλογοι 

Το θέμα είναι οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, όχι οι σύλλογοι 

Το θέμα είναι οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, όχι οι σύλλογοι 

Το θέμα είναι οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, όχι οι σύλλογοι 

Σε γενική συνέλευση έχει καλέσει η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με απώτερο στόχο, αν καταλαβαίνουμε καλά, τις εκλογές.

Λέμε “αν καταλαβαίνουμε καλά” γιατί το έγγραφο που έχει φτάσει στα μέλη θέλει… πανεπιστήμιο για να εντρυφήσεις. Είναι για… μυημένους που ξέρουν καλά αυτά τα… εκλογοαπολογιστικά και τα άλλα με την ΟΕΣΒΔΕΝ και τους αντιπροσώπους. Ή είναι για όποιον έχει τον χρόνο ή την κάψα να ασχοληθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι διαδικασίες αυτές είναι για λίγους μόνο, σύμφωνα και με τα διαθέσιμα στοιχεία. Το μείζον είναι ότι το Αγρίνιο έχει κάπου 2.200 επιχειρήσεις σε όλη την έκταση του και στον εμπορικό σύλλογο ήταν γραμμένες μέχρι πρότινος κάπου 250!

Κι από αυτές, μόνο καμία εκατοστή έμποροι είναι εκείνοι που ασχολούνται με τα του συλλόγου, πάνε στις ψηφοφορίες κλπ., στις συνελεύσεις και λιγότεροι ακόμη…

Όποτε, εκεί πρέπει να εστιάσει ο προβληματισμός. Αν υπάρχει αληθινή εκπροσώπηση του εμπορικού κόσμου, αν ο όρος “οι έμποροι της πόλης” καλύπτεται από έναν στους δέκα που ασχολούνται.

Ή αν τελικά κάπως έτσι βολεύονται όλοι: κάποιοι εκφράζουν τον εμπορικό συνδικαλισμό και κάποιοι καλύπτονται πίσω από έναν σύλλογο στον οποίο δεν υπήρξαν ποτέ μέλη!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Άλλος έδωσε το τέλος στο βασιλιά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ