ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο θέλει κι αυτό το ματς

Το θέλει κι αυτό το ματς

Σήμερα, Τετάρτη, ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρώσεις για τον Όμηρο Νεοχωρίου, με το εντός έδρας παιγνίδι κόντρα στο Καναλάκι (ώρα 17:00).

Το γόητρο και η αξιοπρέπεια του Συλλόγου είναι και πάλι τα κίνητρα, αφού η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν μπόρεσε να είναι «ζωντανή» στην μάχη της ανόδου στην Γ΄Εθνική, χωρίς αυτό να μειώνει το ενδιαφέρον της για τη δέυτερη νίκη σ’ αυτά τα μπαράζ.
Θα απουσιάσουν σίγουρα οι αποβληθλέντες την Κυριακή Τσιφοπανόπουλος και Τσάμης, όπως και ο Αποστολίδης που αποχώρησε τραυματαίας απ’ αυτή την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας (φωτο). Στο Νεοχώρι περιμένουν πως ίσως ο κόσμος της ομάδας δώσει πιο μαζικό παρόν στο τελευταίο ματς, ύστερα μάλιστα από τη ν.ίκη της Κυριακής και παρά την απουσία βαθμολογικού κινήτρου. Υπό αυτά τα δεδομένα σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι καιρικές συνθήκες.
Ο Γιώργος Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης και βοηθοί του ορίστηκαν οι Σταύρος Λάμιας και Παναγιώτης Σερεμέτης του ίδιου συνδέσμου.
Στο μεταξύ στην Άρτα η Αναγέννηση υποδέχεται τον Αστέρα Ιτέας και με νίκη ανεβαίνει στη Γ΄Εθνική, ακόμα και με ισοπαλία εάν το Καναλάκι δεν κερδίσει στο Νεοχώρι. Η Ιτέα παίρνει την άνοδο με νίκη στην Άρτα και ήττα του Καναλακίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr