ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο συνέδριο AGROWN στο Αγρίνιο, με τη “ματιά” του ΙΟΝΙΑΝ TV

Το συνέδριο AGROWN στο Αγρίνιο, με τη “ματιά” του ΙΟΝΙΑΝ TV

Το συνέδριο AGROWN στο Αγρίνιο, με τη “ματιά” του ΙΟΝΙΑΝ TV

Ρεπορτάζ για το 1o Αγροτοδιατροφικό Συνέδριο AGROWN που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Τριχωνίδα και συνδιοργάνωσαν οι εφημερίδες “Συνείδηση” και “Πελοπόννησος”,  φιλοξένησε, μεταξύ άλλων ΜΜΕ, ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός ΙΟΝΙΑΝ ΤV.

Σε αυτό καταγράφονται δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Κελέτση που συνεχάρη τους διοργανωτές για τη θεματολογία του συνεδρίου αναφορικά με τις προκλήσεις στον αγροτοδιατροφικό τομέα. εκτιμώντας ότι τα συμπεράσματα μπορούν να αξιοποιηθούν στη χάραξη στρατηγικών.

Την αξία του διαλόγου που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε στη συνέχεια να διατυπωθούν συγκεκριμένες προτάσεις, επεσήμανε ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ενώ ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης Θανάσης Παπαθανάσης τόνισε την ανάγκη χάραξης νέας πορείας που θα βελτιώνει το εισόδημα των παραγωγών οι οποίοι θα έχουν κάθε λόγο να παραμένουν στην Αιτωλοακαρνανία. Το σχετικό ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με απόσπασμα συνέντευξης της εκδότριας της “Συνείδησης” Νάντιας Σαμαρά που είχε μιλήσει σε εκπομπή του σταθμού.

Δείτε το σχετικό video:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ