Βάνα Μπάρμπα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντάς μας να μην "στρεσαριζόμαστε"

Στην πρεμιέρα «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Τρίτης 22/3. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

MPARMPA

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κίνηση ΜΑΤ» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Τρίτης 22/3. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο εξομολογήθηκε πρόσφατα.

«Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, θα ‘ναι περαστικά», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Γι’ αυτό θα πρέπει να μη στρεσαριζόμαστε πολύ και να μη στεναχωριόμαστε», τόνισε η ηθοποιός.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον όρο sex symbol, που την κυνηγάει για χρόνια, η Βάνα Μπάρμπα απαντά με χιούμορ: «Σε λίγο θα έχω «φύγει» από τη ζωή και θα με λέτε ακόμα sex symbol, έλεος».

«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου, είδα την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά αυτό το sex symbol, έλεος. Τόσα νέα, όμορφα κορίτσια υπάρχουν. Κάθε πράγμα στην εποχή του», σχολίασε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Πηγή:   tlife.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε δείπνο με τον επικεφαλή του Netflix-Χαρούμενος για την επιτυχία του Maestro