ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΤο Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Αιτωλ/νιας στηρίζει το ΕΚΑ – Να γιορταστεί με απεργία η Πρωτομαγιά

Το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Αιτωλ/νιας στηρίζει το ΕΚΑ – Να γιορταστεί με απεργία η Πρωτομαγιά

Το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Αιτωλ/νιας στηρίζει το ΕΚΑ – Να γιορταστεί με απεργία η Πρωτομαγιά

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του σωματείου μας  και αφού συζήτησε για τις εξελίξεις  σε  πανδημία ,  εργασιακά    και γιορτασμό της  Πρωτομαγιάς,   αποφάσισε  να στηρίξει  την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ( Ε.Κ.Α.) να γιορταστεί η Πρωτομαγιά  αγωνιστικά με απεργία  στις 6 Μάη.

Να δώσουμε  μια πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση  για το νομοσχέδιο έκτρωμα  που ετοιμάζεται  να φέρει  για  ψήφιση στη βουλή  που καταργεί  το 8ωρο  επιβάλλοντας τη 10ωρη εργασία , ιδιωτικοποιεί  την ασφάλιση και βάζει παραπέρα φραγμούς στη δράση των συνδικάτων.

Το σωματείο μας διεκδικεί το δικαίωμα στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά  και εργασιακά δικαιώματα, μιας και εξυπηρετούμε  μόνιμες και διαρκείς ανάγκες  , συμβάλλοντας   στην ασφαλή  μετακίνηση των παιδιών μας προς και από το σχολείο.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες να δώσουν  αγωνιστικό, μαζικό, ταξικό «παρών» στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α.  την Τετάρτη 5 Μάη   ώρα 7:30 μ.μ.  και στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ 2021

Φωτογραφία:dimosio.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr