ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤο Σωματείο απαντά στη Μελαχρή: Άφησε πίσω της καταστροφή

Το Σωματείο απαντά στη Μελαχρή: Άφησε πίσω της καταστροφή

Το Σωματείο απαντά στη Μελαχρή: Άφησε πίσω της καταστροφή

Το Σωματείο απαντά στη Μελαχρή : Άφησε πίσω της καταστροφή

Δεν άφησε αναπάντητες το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Μεσολογγίου τις αιχμές που άφησε η Περσεφόνη Μελαχρή αφήνοντας την αντιδημαρχία της καθαριότητας για αυτή των έργων.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολύ περισσότερα, αν στον αντίποδα δεν συναντούσαμε εμπόδια, ριζωμένες αθέμιτες τακτικές και παράγοντες αρνητισμού, κυρίως από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης, που είτε θεωρώντας ότι ασκούν αντιπολιτευτική δράση είτε δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τις αρμοδιότητές τους, δεν παράγουν έργο» είχε αναφέρει η Π. Μελαχρή αφήνοντας σαφείς αιχμές για υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Το Σωματείο από την πλευρά του με μακροσκελή του ανακοίνωση εκτιμά ότι η κα Μελαχρή άφησε πίσω της καταστροφή, ενώ «η λέξη αυτοκριτική είναι άγνωστη γι΄ αυτή»…

Μεταξύ άλλων το Σωματείο στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Αναφέρει ότι συναντούσε εμπόδια, παράγοντες αρνητισμού, αθέμιτες τακτικές κλπ. Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι εύκολη, το δύσκολο είναι να έχεις επαφή και ευθύνη για να διαχειριστείς ορθά την πραγματικότητα.

Το βέβαιο είναι ότι ως εργαζόμενοι  όλα αυτά, έχοντας πλήρη γνώση και άποψη για την δημοτική πραγματικότητα, δηλαδή τον αρνητισμό των αιρετών, τα εμπόδια από την δημοτική αρχή, τις αθέμιτες τακτικές τους, την μη ορθή ή την μη παραγωγή έργου από τους αιρετούς, τα έχουμε καταγγείλει επανειλημμένως, επωνύμως  και αρμοδίως πολλάκις. Η απερχόμενη αντιδήμαρχος που τα έχει καταγγείλει;

Την προκαλούμε να εμφανίσει την όποια καταγγελία ή διαμαρτυρία της ή έστω και τώρα  να τα καταγγείλει επώνυμα και  να τα αναφέρει δημόσια με ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα, όχι αόριστα και με υπεκφυγές. Σε διαφορετική περίπτωση τουλάχιστον ψεύδεται και δεν κατάλαβε ποτέ τι εστί να είσαι πολιτικός προϊστάμενος σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα, φευ».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: Παγίδα στον πεζόδρομο της Παπαστράτου!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ