ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο Σεπτέμβριο οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Το Σεπτέμβριο οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Το Σεπτέμβριο οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Για τα τέλη Σεπτεμβρίου, λόγω της πανδημίας, προγραμματίζονται αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων και το Διοικητικό Συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.  

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων 
“Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις αίθουσες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ( έναντι των γραφείων του Συλλόγου μας από ώρα έως παρουσία Δικαστικού αντιπροσώπου.

Κατόπιν τούτου όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα πρέπει να την υποβάλλετε το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Κινηματογράφου “ΑΝΕΣΙΣ” επί της οδού Χαρ.Τρικούπη 32 στο Αγρίνιο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 11.00 πμ στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.
Αν προκύψει κάτι έκτακτο θα ενημερωθείτε άμεσα.

Ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πανδημίας, αφού λογικά θα έχει εμβολιαστεί σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων”.

Αχαΐα: Η στιγμή που ο σκύλος του τραυματισμένου αγρότη συγκίνησε τους πάντες (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr