ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤο σεμνά και ταπεινά του Κυριάκου

Το σεμνά και ταπεινά του Κυριάκου

Το σεμνά και ταπεινά του Κυριάκου

Το σεμνά και ταπεινά του Κυριάκου

Συστάσεις στους βουλευτές του για το πως να διαχειρίζονται την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

«Θέλω να είμαστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες. Έχουμε να επιδείξουμε πάρα πολλά ως κυβερνητικό έργο και νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν μερικές φορές επισημαίνετε ότι μέσα στην πυκνότητα των εξελίξεων πολλά από τα σημαντικά τα οποία γίνονται δεν περνούν τελικά στους πολίτες.

Υπάρχει, όμως, η γενικότερη αίσθηση στους πολίτες ότι αυτή η Κυβέρνηση παράγει πολύ και σημαντικό έργο. Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη της πραγματικότητας: και αυτή λέει ότι η κοινωνία περνάει δύσκολα, έχει μεγάλη αβεβαιότητα για τον χειμώνα που έρχεται.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί και πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών στον πολιτικό μας λόγο» είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο το αλήστου μνήμης σεμνά και ταπεινά του Κ. Καραμανλή.

Προφανώς ο Κ. Μητσοτάκης θα είδε ίσως και υπερφίαλες ακόμη κάποιες από τις τοποθετήσεις των βουλευτών του στα κανάλια. Αλλά πέραν τούτου ίσως γνωρίζει πολλά περισσότερα για το χειμώνα, που έρχεται…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Ο αγαπημένος Παναιτωλικός» του Γιώργου Βασιλειάδη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ