ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈτσι είναι το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”

Έτσι είναι το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”

Έτσι είναι το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”

Υπάρχει μια τάση να ξεχνάμε γενικώς στην χώρα μας κι έτσι πολλοί δεν θυμούνται πώς ευδοκίμησε ο λόγος αυτός που τώρα τους έριξε όλους από τα σύννεφα! Κάποτε έδειχνε το που τρώει ο Γ. Παπανδρέου για να πάνε να τον δείρουν. Υπήρξε κάποια στιγμή που ειπώθηκε το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” τότε δεν αντέδρασε κανένας από τον ίδιο τον χώρο που το ξεστόμισε.

Στην χώρα μας λειτουργούν 3 κόμματα μέσα στην Βουλή με ζωντανό το πνεύμα του “ένοπλου” όπως τον λένε συνθηματικά χωρίς να αναφέρουν την άλλη λέξη: “αγώνα”.. Το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 αλλά και ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναφορές απευθείας στο ΕΑΜ και το ρόλο του, όχι τόσο στην αντίσταση όσο στον εμφύλιο!

Κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθεί ανοιχτά ότι υπάρχουν στελέχη και στην αξιωματική αντιπολίτευση που δεν έχουν μετανιώσει που είχαν υποστηρίξει ακόμη κι εκείνη την 17Ν. Όλοι το ξέρουν πως υπάρχουν πάμπολλοι που δεν αποκαλούν την οργάνωση αυτή εγκληματική αλλά ως μία με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση. Από εκεί και πέρα τι ακριβώς ψάχνουμε;

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση σχετικά. Έγραψε:

”Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στη διαχείριση της Δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω”. Δήλωση του κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα στις 14/3/2021, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υποχώρησε στον εκβιασμό που επιχείρησε με απεργίας πείνας.

“Ο κ. Μητσοτάκης, πιστός στην οικογενειακή του παράδοση, φρόντισε να αξιοποιήσει την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να στήσει Ειδικά Δικαστήρια για τους πολιτικούς του αντιπάλους”. Δήλωση Α. Τσίπρα στις 24/2/2023, μετά την αμετάκλητη και ομόφωνη καταδίκη του πλέον έμπιστου συνεργάτη/Υπουργού του Ν. Παππά, από τον Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της χώρας, δηλαδή από τους φυσικούς του Δικαστές. Ίδιες λέξεις, ίδιες φράσεις, ίδιο νόημα… Είπατε κάτι;”

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Μεσολόγγι: Εν αναμονή νέου εντέλλεσθε για τα σκουπίδια

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ