ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο “Άλμα Ανάπτυξης” βράβευσε για πρώτη φορά τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στον τόπο του!

Το “Άλμα Ανάπτυξης” βράβευσε για πρώτη φορά τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στον τόπο του!

Το “Άλμα Ανάπτυξης” βράβευσε για πρώτη φορά τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στον τόπο του!

Το “Άλμα Ανάπτυξης” βράβευσε για πρώτη φορά τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στον τόπο του!

Στο 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας, το “Άλμα Ανάπτυξης” τίμησε σε μια ειδική βράβευση για την προσφορά του τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή, με το βραβείο, μάλιστα, να δίνεται από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.  

Όπως επισημάνθηκε, ο Παναγιώτης Τσιχριτζής δραστηριοποιείται στον επιμελητηριακό θεσμό από το 1987 και από τη θέση του προέδρου τα τελευταία 22, πια, χρόνια.

Είναι ο άνθρωπος που πάλεψε από νωρίς για την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των προϊόντων της περιοχή, όντας μπροστάρης στις τοπικές διεκδικήσεις.

Όπως κάνει και τώρα για το αυτονόητο, το Επιχειρηματικό Πάρκο στην περιοχή που θα προσελκύσει επενδύσεις κι εταιρίες αλλάζοντας την μοίρα της Αιτωλοακαρνανίας και της ενδοχώρας της.

Αυτό όμως που αγνοούν πάρα πολλοί είναι ότι, παρά τα τόσα χρόνια της προσφοράς του, ο Π. Τσιχριτζής ήταν η πρώτη φορά που βραβεύτηκε στον τόπο του!

Όπως είπε κι ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, έχει βραβευτεί σε πάμπολλες περιοχές, για πολλούς λόγους κι από διάφορους φορείς, όμως είναι η πρώτη φορά που του αποδίδεται έστω μια τιμητική πλακέτα στον νομό και το Αγρίνιο.

Ακούγεται ακόμη και αξιοπερίεργο αλλά είναι η πραγματικότητα.

Κι ευτυχώς που το “Άλμα Ανάπτυξης” αποφάσισε αυτή την βράβευση ώστε να μην ισχύσει για τον Παναγιώτη Τσιχριτζή το “ουδείς προφήτης στον τόπο του”..

Το "Άλμα Ανάπτυξης" βράβευσε για πρώτη φορά τον Παναγιώτη Τσιχριτζή στον τόπο του!

Άργησαν τα αποτελέσματα στο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ