ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜετά το Πρωτοδικείο χρειάζεται και λίγη ουσία

Μετά το Πρωτοδικείο χρειάζεται και λίγη ουσία

Μετά το Πρωτοδικείο χρειάζεται και λίγη ουσία

Μια εβδομάδα απομένει για την κατάθεση στο Πρωτοδικείο των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι επικεφαλής τους στην τελευταία στροφή κλείνουν τις τελευταίες «τρύπες» στα ψηφοδέλτια, που σε μεγάλο βαθμό άνοιξε και ο νέος εκλογικός νόμος με την πρόβλεψη για προσαύξηση μέχρι και 150% των υποψηφίων για τα αυτοδιοικητικά όργανα.

Λογικά το επόμενο διάστημα σε κάποιο βαθμό θα πρέπει να ανοίξει και η κουβέντα για το δια ταύτα. Μέχρι τώρα οι διεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν περιοριστεί στο ποιος πάει με ποιον, ποιος στηρίζει ποιον και οπτικοποιείται, αν θέλετε, με τις φωτογραφίες των υποψηφίων με τους επικεφαλής.

Καλές οι φωτογραφίες, αλλά χρειάζεται και λίγη ουσία… Εξάλλου, το ποιος πάει με ποιον λίγο – πολύ το ζήσαμε πριν από την εθνική κάλπη της απλής αναλογικής και η κοινωνία την απέρριψε αυτή τη σύζητηση.

Ήδη στο Αγρίνιο η παράταξη «Ενωμένο Εμπόριο» στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου κάλεσε τους υποψήφιους Δημάρχους να παρουσιάσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα της πόλης.

Παράλληλα, όμως δεν χρειάζεται η συζήτηση αυτή να πάει πολύ σε θέματα που δεν άπτονται των στενών αρμοδιοτήτων των δήμων. Γιατί, από διεκδικητικά οράματα έχουμε χορτάσει…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Και ο Λεωνίδας Κακούρης στο πλευρό του Κώστα Πιστιόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ