ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο πιο δυνατό χειροκρότημα στον Παπαναστασίου

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στον Παπαναστασίου

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στον Παπαναστασίου

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στον Παπαναστασίου

Ο Γ. Παπαναστασίου μπορεί να μην χειροκροτήθηκε στο Μεσολόγγι όσες φορές χειροκροτήθηκε ο Μητσοτάκης στο Κογκρέσο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημερίδας για τις υποδομές, παρόντος του υφυπουργού Γ. Καραγιάννη, απέσπασε τουλάχιστον δύο φορές το πιο δυνατό  χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Η μια ήταν όταν μιλώντας για τις εθνικές οδούς Αγρίνιο – Θέρμο και Αγρίνιο – Καρπενήσι και τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται έκανε το σκωπτικό σχόλιο «ο θεός να τις κάνεις εθνικές οδούς».

Η δεύτερη ήταν όταν μιλώντας για τη σημασία του οδικού άξονα από το Πλατυγιάλι μέχρι τη Λαμία, έδειχνε στο videowall το χάρτη με τους αυτοκινητόδρομους της χώρας και τη χάραξη του διαγώνιου άξονα, που απομένει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το λεγόμενο «ήτα» στο χάρτη των οδικών μεταφορών.

Σε αυτό σημείο ο Δήμαρχος Αγρινίου χειροκροτήθηκε έντονα σχεδόν επιδεικτικά από τον Περιφερειάρχη Νεκτ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη, που κάθονταν δίπλα στον υφυπουργό, που μάλλον ήρθε σε δύσκολη θέση…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στον Παπαναστασίου

Κόντρα Φαρμάκη – Κατσιφάρα για τις χαμένες ευκαιρίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ