Το πένθος για τους δύο πιλότους του Φάντομ και η σκ...ψυχιά!

Το τι έχει ακουστεί και πάλι με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων του Φάντομ που έκανε την τελευταία του πτήση από την Ανδραβίδα, δεν περιγράφεται.

phantom

Το τι έχει ακουστεί και πάλι με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων του Φάντομ που έκανε την τελευταία του πτήση από την Ανδραβίδα, δεν περιγράφεται.

Λέμε για τους Τούρκους που-ούτε λίγο ούτε πολύ- ειρωνεύτηκαν την πτώση, τον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο και τον Γεωργιάδη που είπε ότι έχουμε Ραφάλ και F-16 έτοιμα για όλα, όμως πρώτα πρέπει να δούμε το χάλι μας εδώ, εσωτερικά.

Ένα σωρό Έλληνες βγήκαν να λοιδορήσουν ακόμη και τον πατέρα του Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που βγήκε και θρήνησε γιατί ο γιος του διάλεξε αυτόν τον δύσκολο δρόμο. Σαν παράπονο.

Λες κι ο πατέρας παύει κάποτε να νιώθει πατέρας και το παιδί του αν μεγαλώσει παύει να το βλέπει σαν παιδί. Λες κι αν φτάσεις 100 ετών κι ο γιος σου είναι 70, θα πάψει να είναι το παιδί σου.

Αλλά μήπως το πολιτικό προσωπικό μπορεί να σταθεί στο ύψος του; Βρείτε αν έγραψαν κάτι οι βουλευτές που είναι από ένα φάσμα...αριστεροσύνης και πέρα για το τραγικόσυμβάν. Τίποτε απολύτως. Δεν είναι το κοινό τους για τέτοια...

Αλλά, θα μου πεις, εδώ κοτζάμ αρχηγός παράταξης χθες πήγε θέατρο συνοδευόμενος από δύο κυρίες του κόμματος, η μία υπεύθυνη Τύπου με κατακόκκινο  πανηγυρικό φόρεμα!

Τι μπορείς να πεις; Αν θες να καταδυθείς μέσα στον σάπιο κόσμο του Έλληνα που μισεί την Ελλάδα αρκεί να μπεις στο twitter. Θα βρεις ουκ ολίγους σκ...όψυχους να γράφουν σαν αυτόν που φαίνεται στην φωτογραφία.

Είπαμε, αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει...

Ο εντολέας του γκάλοπ για το Αγρίνιο