Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια το Super Puma της πολιτικής

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια το Super Puma της πολιτικής Εμείς πάντως, εδώ στον τοπικό Τύπου του Αγρινίου, δεν έχουμε ενημερωθεί αρμοδίως για τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα την προσεχή Δευτέρα στο Αγρίνιο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια το Super Puma της πολιτικής

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια το Super Puma της πολιτικής

Εμείς πάντως, εδώ στον τοπικό Τύπου του Αγρινίου, δεν έχουμε ενημερωθεί αρμοδίως για τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα την προσεχή Δευτέρα στο Αγρίνιο. Η πολιτική προστασία στέλνει εγκαίρως στα δημοσιογραφικά γραφεία τις σχετικές προειδοποιήσεις.

Φαίνεται όμως ότι ΠΑΣΟΚ έχει καλύτερη… ενημέρωση για το μετεωρολογικό δελτίο και ανέβαλε την επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο για την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Πάντως μέχρι χθες οι σχετικές ιστοσελίδες για τον καιρό προέβλεπαν τη Δευτέρα για το Αγρίνιο ασθενή βροχόπτωση. Ίσως στο ΠΑΣΟΚ να διαισθάνονται τα μελλούμενα…  Ίσως εκτός από ρυθμιστές της επόμενης μέρας των εκλογών να έγιναν και ρυθμιστές του καιρού…

Πάντως μάλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που το ΠΑΣΟΚ ήταν παντός καιρού…. Και αυτό πρέπει να το διορθώσουν στο ΠΑΣΟΚ, γιατί εκτός από τον «άγνωστο Χ» Πρωθυπουργό, αν είναι «άγνωστο Χ» και εξαρτώμενο από τον καιρό το πρόγραμμα των περιοδειών, τότε δεν προμηνύονται καλά τα πράγματα...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Ο φράκτης δυσκολεύει τους νοικάρηδες, είναι σαφές