ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

Το πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

Το πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

Το πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Αγρινίου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας βραδινές ώρες της 15-8-2021 προς 16-08-2021 σε περιοχή του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Καινούργιο, ως διοργανωτής εορταστικής μουσικής εκδήλωσης (πανηγύρι), επέτρεπε σε όρθιους θαμώνες να χορεύουν, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Στον διοργανωτή της εκδήλωσης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αν και έχουν μεσολαβήσει αρκετές ημέρες από το συγκεκριμένο πανηγύρι, η σχετική ενημέρωση από την αστυνομία, προέκυψε σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, καθώς η παραβίαση των υγειονομικών μέτρων έγινε αργότερα αντιληπτή μέσω των social media.

Και φυσικά πρέπει να επισημάνουμε ότι καλώς υπήρξε η σχετική πρόβλεψη στα υγειονομικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Να είναι δηλαδή δυνατόν να επιβάλλονται πρόστιμα και εκ των υστέρων εφ’ όσον προκύπτει σχετικό αποδεικτικό υλικό από τα social media.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ένα ακόμη εκλογικό σενάριο πρόκειται να καεί…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr