ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο Πανελλήνιο Μποξ Σαβάτ – Γαλλική Πυγμαχία, διεξάγεται σήμερα στο Βέλο της Κορινθίας

Το Πανελλήνιο Μποξ Σαβάτ – Γαλλική Πυγμαχία, διεξάγεται σήμερα στο Βέλο της Κορινθίας

boxe_savate ΣΙΤΕΜε την συμμετοχή περισσοτέρων από 100 αθλητών από 28 συλλόγους όλης της χώρας, διεξάγεται σήμερα Κυριακή (28 Σεπτεμβρίου), στο κλειστό γυμναστήριο στο Βέλο της Κορινθίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μποξ ΣαβάτΓαλλικής Πυγμαχίας Assautκαι Combat, όλων των κατηγοριών, ανδρών και γυναικών.

«Είναι μια σημαντική διοργάνωση για το άθλημά μας. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλοί και δυνατοί αγώνες και θα φανεί η πρόοδος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Όλοι μας προσπαθούμε για την ανάπτυξη και εξάπλωση του Μποξ Σαβάτ και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο»

Λόγια του ομοσπονδιακού Λυκούργου Δρίτσα, που έχει ως έδρα του την Σπάρτη.

Για την διοργάνωση μίλησε και ο Αναστάσιος Καραντάνας (με έδρα την Λάρισα), υπεύθυνος του αθλήματος στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα: «Μπορεί η συμμετοχή να μην είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε την γενική οικονομική συγκυρία. Άλλωστε η ανάπτυξη του αθλήματός μας είναι δεδομένη. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια και με την αναγνώριση που περιμένουμε από την ΓΓΑ, η κατάσταση θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

 

Να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Βέλο αποτελεί και πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης (Ιταλία), κι αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγεται σχετικά πρόωρα χρονικά.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr