ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο “όλοι κάτω… ξάπλα” της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δείχνει ότι τίποτε δεν τελείωσε

Το “όλοι κάτω… ξάπλα” της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δείχνει ότι τίποτε δεν τελείωσε

Το “όλοι κάτω… ξάπλα” της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δείχνει ότι τίποτε δεν τελείωσε

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το είπαν προχθές στην Κοζάνη καθαρά. Τίποτε δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται.

Βέβαια, οι ίδιοι φώναζαν ότι δεν τελείωσε η χούντα το ’73 και πως να τελειώσει το ’73 αφού κράτησε μέχρι το ’74 αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Το εκπληκτικό είναι ότι έκαναν κι ένα σκηνικό σαν μικρά παιδάκια, ξαπλώνοντας στο έδαφος μπροστά από τους αστυνομικούς. Κάπου εκεί ακούστηκε κι ένα περήφανο “όλοι κάτω… ξάπλα”(!) από τον επικεφαλής, με τους υπόλοιπους να πειθαρχούν και το παράγγελμα να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα.

Βλέποντας αυτούς τους 10-12 ασπρομάλληδες…ξάπλα έγινε σαφές στον παρατηρητή ότι όντως δεν τελείωσε τίποτε. Μια ζωή έτσι θα είμαστε!

Συν τοις άλλοις, βλέποντας την εικόνα καταλάβαινες και πόσο θα διασκεδάσουμε αν γίνει πράξη η εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα για επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Θα απολαύσουμε μεγαλειώδεις στιγμές αντάξιες του “μνημείου της ΕΡΤ” πριν κάτι χρόνια! Για όσους δεν το ξέρουν, ακόμα στη θέση του είναι το περίφημο “μνημείο” κι ας κυβερνά η ΝΔ…

Υ.Γ. Δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι η απεργία των εκπαιδευτικών για την πολύπαθη αξιολόγηση…έτυχε (ή πέτυχε;) να πέσει μια μέρα πριν την τσικνοπέμπτη! Και να θες να αγιάσεις δεν σε αφήνουν, θα τον κάνεις τον συνειρμό ότι, κάπως έτσι, από την Τρίτη σχόλασε η εργάσιμη εβδομάδα.

Από Γ’ Γυμνασίου και πάνω, όταν την μία μέρα λείπουν καθηγητές και την επόμενη είναι τσίκνισμα, το τριήμερο θεωρείται λήξαν για μαθητές και εκπαιδευτικούς…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αυτό που λείπει είναι το εισόδημα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ