ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο μπούλινγκ που δέχονταν οι “νοικοκυραίοι” τώρα γίνεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ…

Το μπούλινγκ που δέχονταν οι “νοικοκυραίοι” τώρα γίνεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ…

Το μπούλινγκ που δέχονταν οι “νοικοκυραίοι” τώρα γίνεται εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να εισέρχεται στην συνηθισμένη μοίρα του, δηλαδή στις διασπάσεις των διασπάσεων. Η προοπτική της εξουσίας δεν υπάρχει κι έμεινε το πραγματικό πρόσωπο χιλιάδων ετερόκλητων επιδιώξεων και κινημάτων, από απίθανους ανθρώπους που απλά βρέθηκαν στο ίδιο κόμμα και με κάποιους σοβαρούς που δεν κατάλαβαν ποιοι ήταν δίπλα τους!

Από εδώ και εμπρός θα γίνουμε μάρτυρες, όχι μόνο μιας διαδικασίας αποδόμησης αλλά και της αποκάλυψης τι πραγματικά ήταν όλοι εκείνοι που μαζεύτηκαν κάτω από τα φτερά ενός ριζοσπαστικά αριστερού κόμματος που έχει για όνομα ένα λογοπαίγνιο με την έκφραση που υπάρχει στα ελληνικά για το κόψιμο από την ρίζα! “Σύρριζα” είναι η λέξη…

“Οι πολίτες δεν συγκινούνται με το περιθώριο. Η συντριπτική πλειοψηφία τους περιστρέφεται γύρω από τα κόμματα εξουσίας. Μόνο σε περιόδους συνολικής κρίσης ανατρέπεται αυτός ο κανόνας, όπως συνέβη στις καταστροφικές εκλογές του Μαΐου 2012, όταν κινδύνεψε με κατάρρευση ολόκληρο το μεταπολιτευτικό πολιτικό μας σύστημα”, γράφτηκε κάπου και είναι αλήθεια.

Μόνο που τώρα έχουμε κανονικά αποκαλυπτήρια για το τι πιστεύουν όσοι συστρατεύτηκαν με το κόμμα που ο νέος αρχηγός του θέλει να φέρει κοντά στους “νοικοκυραίους”.
Ένας τύπος, κλασικός πωλητής σε λαϊκή αγορά, είχε στιχομυθία με τον Κασσελάκη πρόσφατα στα όρια του γελοίου:

“- Κασσελάκης: Να είναι χαμηλότεροι οι φόροι
– Πολίτης: Πόσο;
– Κασσελάκης: Είχαμε βγάλει ένα πρόγραμμα, αλλά θα το αναδιαμορφώσουμε!
Οπότε απαντά ο…δραστήριος πολίτης:”τι κάθεστε στην Βουλή, γιατί δεν φεύγετε από εκεί γιατί τους νομιμοποιείτε”; Τόσο δημοκράτης! Και δεν είναι ο μόνος που καλύπτεται πίσω από κάτι “αριστερό”.

Η κ. Σία Αναγνωστοπούλου ήταν στο ράδιο κι έλεγε ότι έχει εκπλαγεί από το μίσος και τις προσβολές που διαβάζει παντού μεταξύ πρώην συντρόφων στον ΣΥΡΙΖΑ!  Εμ, κάποιος πρέπει να της πει ότι αυτά που ζει τώρα και προέρχονται από το υπόγειο με τα τρολ κάτω από την Κουμουνδούρου δεν σταμάτησαν ποτέ, απλά τα υφίσταντο άλλοι, εκτός ΣΥΡΙΖΑ!
Απλώς τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ