ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο μπινελίκωμα απέδωσε και ένα βραβείο

Το μπινελίκωμα απέδωσε και ένα βραβείο

Το μπινελίκωμα απέδωσε και ένα βραβείο

Για “μια ξεχωριστή τιμή” έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σχολιάζοντας τη βράβευσή του ως “Υπουργός Οικονομικών της Χρονιάς 2023 για την Ευρώπη“,  από το περιοδικό «The Banker» του ομίλου των «Financial Times».

«Είναι μια διάκριση της Ελλάδας, που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση και την επιδοκιμασία της διεθνούς κοινότητας για την πρόοδο και τις επιδόσεις της χώρας μας στο – κρίσιμο και πολλαπλώς δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια – πεδίο της οικονομίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο υπουργός Οικονομικών.

Πάντως το βραβείο για το Υπουργό Οικονομικών ήρθε πριν καν η ελληνική οικονομία ενταχθεί στην επενδυτική βαθμίδα. Πόσα δηλαδή βραβεία θα έπαιρνε ο Χρήστος Σταϊκούρας αν το έχει καταφέρει και αυτό τη χρονιά που πέρασε.

Η σκανδαλιστική ειρωνεία αυτού του βραβείου πάντως είναι ότι έρχεται από το περιοδικό με το τίτλο «Ο Τραπεζίτης» λίγες εβδομάδες μετά το αλληλομπινελίκωμα του Υπουργού Οικονομικών με τους Έλληνες τραπεζίτες για την προστασία των δανειοληπτών και τις διαφορές των επιτοκίων. Φαίνεται ότι έπιασε τόπο το μπινελίκωμα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Στήριξη σε Φαρμάκη με το…φλουρί από τον Χρυσόστομο Πατρών!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ