ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο… μπαλάκι στον Στεφανή

Το… μπαλάκι στον Στεφανή

Το… μπαλάκι στον Στεφανή

Με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας και συνάδελφοί του στους όμορους δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου – Βόνιτσας.

Αντικείμενο φυσικά της συνάντησης τα σχέδια του Υπουργείου για μετατροπή του στρατοπέδου «Ψαρογιάννη» στον Άγριλο Αμφιλοχίας, σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

Οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι της περιοχής εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραθέτοντας τα επιχειρήματά τους, με κυριότερο το γεγονός ότι ο μεγαλύτερο χώρος του στρατοπέδου ανήκει στο δήμο Αμφιλοχίας.

Σε κάθε περίπτωση το… μπαλάκι είναι στην πλευρά του Υπουργείου και του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει το τελευταίο διάστημα εισπράξει από πλειάδα δημάρχων ανά την Ελλάδα την άρνησή τους να γίνουν τέτοια κέντρα στις περιοχές τους. Ο κ. Στεφανής, ενημέρωσε τους φορείς ότι ο χώρος του Άγριλου, είναι ένας από τους πολλούς χώρους που εξετάζονται πανελλαδικά για την δημιουργία δομής φιλοξενίας, χωρίς να έχει ληφθεί τελική απόφαση.

Έχει λοιπόν ο Αλκιβιάδης Στεφανής ομολογουμένως ένα δυσεπίλυτο γρίφο να λύσει… μιας και οι διαστάσεις του μεταναστευτικού απαιτούν νέες δομές.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Συνεννόηση, στόχευση, στρατηγική!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr