ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΤο μήνυμα της Φωτεινής Παντιώρα για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Το μήνυμα της Φωτεινής Παντιώρα για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Το μήνυμα της Φωτεινής Παντιώρα για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Παντιώρα εξέδωσε δελτίο τύπου που μιλά για την υποψηφιότητά της στο νομό. Αναλυτικά τα όλα αναφέρει το δελτίο τύπου: 

«Μεγάλη χαρά και ακόμη μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον τόπο καταγωγής μου, την Αιτωλοακαρνανία. Προχωράμε δυναμικά όλες και όλοι μαζί, για την προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Είμαι βέβαιη ότι η Αιτωλοακαρνανία μας, θα στείλει ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής και νέας ελπιδοφόρας προοπτικής που έχει ανάγκη η κοινωνία. Παρούσα και εγώ στον κοινό αγώνα, για να μην μείνει κανείς πίσω, για να γυρίσουμε τη σελίδα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Να προχωρήσουμε στην κατεύθυνση της προοπτικής και της σταθερότητας,  με στόχους και αισιοδοξία.

Πάμε όλοι μαζί να φέρουμε την αλλαγή, την ισότητα και τη δικαιοσύνη παντού, για τα παιδιά μας, τις νέες και τους νέους, τους γονείς μας, τους ηλικιωμένους, για όλους χωρίς διακρίσεις.  Με υπευθυνότητα, εντιμότητα και προοπτική. Η Αιτωλοακαρνανία μπροστά».

Φωτεινή Παντιώρα
Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επικοινωνίας

Πρώην Ειδική Γραμματέας Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλ/νιών & Ενημέρωσης Συντονίστρια Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το μήνυμα της Φωτεινής Παντιώρα για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Αρίστη: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση ασθενοφόρου και ΙΧ (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ