Το… μήνυμα που η ακρίβεια μπορεί να το γυρίσει πίσω  

Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που έλεγε στις πολυεθνικές ότι η χώρα δεν είναι μπανανία. Και ακούμε τα ίδια…

Το… μήνυμα που η ακρίβεια μπορεί να το γυρίσει πίσω  

Μήνυμα ότι η μάχη της ακρίβειας θα συνεχιστεί καθώς «δεν θα γίνεται ανεκτή η κερδοσκοπία» έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη χθεσινή συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε «οι παρεμβάσεις μας έχουν προκαλέσει μειώσεις τιμών σε προϊόντα, ειδικά στο βρεφικό γάλα ξεπερνούν το 15%» στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «δεν πρόκειται να δεχθούμε φαινόμενα κερδοσκοπίας σε ένα ζήτημα που απασχολεί τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών. Τα πρόστιμα είναι σημαντικά και θα εξακολουθούμε να κάνουμε ελέγχους, ώστε όλες οι εταιρείες όσο μεγάλες και αν είναι να εφαρμόζουν τον νόμο».

Μοιάζει λες και κόλλησε η… βελόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που έλεγε στις πολυεθνικές ότι η χώρα δεν είναι μπανανία. Και ακούμε τα ίδια… την ώρα που το κοντέρ γράφει: 2,6% ο πληθωρισμός το Φεβρουάριο στην ευρωζώνη και 3,1% στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Eurostat. Αν και τα τελευταία μέτρα κατά της ακρίβειας δεν φέρουν αποτέλεσμα, τότε το… μήνυμα που στέλνει τώρα ο Πρωθυπουργός, θα του το επιστρέψουν πίσω στις ευρωεκλογές οι πολίτες.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Τελικώς η επενδυτική βαθμίδα μπορεί και να αργήσει κάμποσο