ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο μήνυμα του Γ. Καραμητσόπουλος για την επιτυχία του Μανώλη Πετράκη – “Η Ελλάδα του τίμιου αγώνα και της προκοπής”

Το μήνυμα του Γ. Καραμητσόπουλος για την επιτυχία του Μανώλη Πετράκη – “Η Ελλάδα του τίμιου αγώνα και της προκοπής”

Το μήνυμα του Γ. Καραμητσόπουλος για την επιτυχία του Μανώλη Πετράκη – “Η Ελλάδα του τίμιου αγώνα και της προκοπής”

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» και Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος συνέταξε και έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο για τις επιδόσεις των μαθητών στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2022 στο Όσλο και κυρίως του μαθητή του του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου Μανώλη Πετράκη 

Αναλυτικά η δημοσίευση:  

“Η Ελλάδα του τίμιου αγώνα και της προκοπής. Η Ελλάδα κατάφερε μια πολύ σπουδαία επιτυχία στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2022 στο Όσλο.

Οι μαθητές μας επέστρεψαν με 2 αργυρά μετάλλια, 3 χάλκινα μετάλλια και μια εύφημη μνεία πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Ελλάδας σε συγκέντρωση μονάδων.

Αναμεσά τους και ένα δικό μας παιδί, ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου Μανώλης Πετράκης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και τίμησε την πόλη μας και τον Δήμο μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τον συγχαρώ θερμά όπως και όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν τόσο με τον θεσμικό μου ρόλο ως Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» και Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κυρίως όμως ως καθηγητής των μαθηματικών για τη χαρά και τη συγκίνηση να βλέπω σε αυτά τα νέα παιδιά τη δίψα και την αγάπη για τα μαθηματικά.

Όπως πάντα η νέα γενιά μας δείχνει τον σωστό δρόμο.

Αυτοί οι μικροί ήρωες μας δείχνουν ότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα, της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού. Η Ελλάδα του τίμιου αγώνα και της προκοπής.

Καθήκον όλων μας να την προβάλουμε και να την αναδείξουμε όπως της αξίζει”.

Αγρίνιο: Αδειάζουν τα ράφια των φαρμακείων από αγχολυτικά και ηρεμιστικά φάρμακα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ