ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο μεγαλύτερο επίτευγμα του Β. Σπυρόπουλου

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Β. Σπυρόπουλου

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Β. Σπυρόπουλου

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Β. Σπυρόπουλου

Τέλος εποχής για το Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου με το Βασίλη Σπυρόπουλο να αποφασίζει να παραδώσει τη σκυτάλη της προεδρίας μετά από 11 χρόνια.

«Έπειτα από 21 χρόνια συναπτούς ενεργούς ενασχόλησης με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, εκ των οποίων τα 11 τελευταία από τη θέση του Προέδρου, ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στην επόμενη γενιά, με την ευχή ο Σύλλογος, όχι μόνο να διατηρήσει τη δυναμική που απέκτησε στη διάρκεια της θητείας μου, αλλά και να αναπτύξει ακόμα μεγαλύτερη» ανέφερε ο ίδιος στο μήνυμα του απολογισμού του ευχαριστώντας τους συναδέλφους του για τη συνεργασία.

Πρόσθεσε μάλιστα:

«ποτέ δεν υπήρξα προσκολλημένος σε καρέκλες και αξιώματα.

Κατέληξα στην απόφαση να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για τη Διοίκηση παραμένοντας πιστός στην αρχή μου ότι είναι απαραίτητο να γίνεται ανανέωση προσώπων και να μπαίνει νέο αίμα, με φρέσκιες ιδέες.

Εν τούτοις δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω τον Σύλλογο και δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό του σε οτιδήποτε με χρειαστεί μελλοντικά, παραμένοντας άλλωστε ενεργός στο δευτεροβάθμιο και στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο.

Σε αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς περισσότερο είναι σε εκείνο που ο Β. Σπυρόπουλος καταγράφει ως το μεγαλύτερο επίτευγμα της θητείας του ως Πρόεδρος.

Το γεγονός δηλαδή, «ότι στον Σύλλογο επικρατεί πλέον ένα κλίμα ομοψυχίας και διάθεσης για συνεργασία, μακριά από προσωπικές ή παραταξιακές αντιπαραθέσεις.

Δια του λόγου το αληθές, τόσο στις εκλογές του 2015 και του 2018 όσο και στις επερχόμενες, κατεβαίνει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους τους υποψηφίους μαζί».

Αυτό είναι απολύτως αληθές και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς εύκολα να κοιτάξει τι συμβαίνει σε άλλους εμπορικούς συλλόγους ή σε άλλους φορείς.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Β. Σπυρόπουλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr