ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΤο μαντείο της Κουμουνδούρου μίλησε…

Το μαντείο της Κουμουνδούρου μίλησε…

Το μαντείο της Κουμουνδούρου μίλησε…

Το μαντείο της Κουμουνδούρου μίλησε…

Προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει πειστικός, αλλά στην μεταπολιτευτική Ελλάδα με την παράδοση των πρόωρων εκλογών, μάλλον δεν τα καταφέρνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετά το συνέδριό του τεθεί σε εκλογική ετοιμότητα.

Ωστόσο για πρώτη φορά στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδρίασε προχθές με τη νέα της σύνθεση ακούστηκε και η ημερομηνία των πρόωρων εκλογών. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να προκηρύξει εκλογές αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το κόμμα σε εκλογικό συναγερμό  ακόμα και για τις αρχές Σεπτεμβρίου, διαβλέποντας ότι ανοίγεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα «παράθυρο» ευκαιρίας στην περίπτωση, που ο τουρισμός πάει πολύ καλά, αποφευχθούν οι μεγάλης έκτασης πυρκαγιές, δεν έχουμε εμπλοκή με την Τουρκία και η ακρίβεια δεν συνεχίσει την ανιούσα πορεία.

Θα «κάτσουν» όμως όλες αυτές οι ευνοϊκές συγκυρίες στην κυβέρνηση, που η θητεία της έως τώρα έχει «στιγματιστεί» σχεδόν στο σύνολό από αλλεπάλληλες κρίσεις και «ατυχείς» συγκυρίες;

Πάντως με δεδομένο ότι θα πάμε σε διπλές κάλπες λόγω απλής αναλογικής, η μαντεψιά της Κουμουνδούρου δεν είναι εντελώς στον… αέρα…

Αν μιλάμε για εκλογές το φθινόπωρο, μιλάμε για νωρίς το φθινόπωρο, καθώς θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και για τη δεύτερη κάλπη.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Με οριστική ημερομηνία εκλογών, «ανοίγει» το γκάζι…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ