ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΓια αυτό το λόγο απαγορεύτηκε η μουσική σε καφέ και εστίαση

Για αυτό το λόγο απαγορεύτηκε η μουσική σε καφέ και εστίαση

Για αυτό το λόγο απαγορεύτηκε η μουσική σε καφέ και εστίαση

Όπως είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος, αν υπάρχει δυνατή μουσική αναγκαζόμαστε να μιλάμε πιο έντονα με αποτέλεσμα μεγαλύτερες εκπνευστικές ροές που παράγουν περισσότερα σταγονίδια.

Για τους λόγους που απαγορεύτηκε η μουσική σε εστίαση και καφετέριες μίλησε στο δελτίο ειδήσεων των 6 της ΕΡΤ, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος. Όπως είπε αν υπάρχει δυνατή μουσική αναγκαζόμαστε να μιλάμε πιο έντονα με αποτέλεσμα μεγαλύτερες εκπνευστικές ροές που παράγουν περισσότερα σταγονίδια.

Επίσης, είπε ότι οι καφετέριες με έντονη μουσική είναι εύκολο να μετατραπούν σε υπαίθρια μπαρ που θα μαζεύονται εκατοντάδες άτομα. “Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό, για αυτό είναι επικίνδυνα και τα κορωνοπάρτι” τόνισε και συνέστησε “λίγο ακόμα προσοχή για να διαφυλάξουμε τα ανοίγματα που γίνονται στην κοινωνία”.

Επίσης, μίλησε για τη σημασία του εμβολιασμού και προέτρεψε τους “λιγότερο εύπιστους” να εμβολιαστούν. “Η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός” τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος και εκτίμησε ότι μέσα από τα εμβόλια που εξασφαλίσαμε θα φτάσουμε να εμβολιάζουμε 100.000 Έλληνες την ημέρα. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι αν όλα πάνε καλά θα επιτευχθεί ανοσία στα μέσα του καλοκαιριού.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr