Το Lepanto Formula Kite Europeans είναι γεγονός!

Η Ναύπακτος υποδέχθηκε τους αθλητές και της αθλήτριες της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης για το 2022 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Ναυπάκτου η Τελετή Έναρξης του 2022 Lepanto Formula Kite European Championship με την υποδοχή των 150 αθλητών από τις συνολικά 39 χώρες που συμμετέχουν.

Το Lepanto Formula Kite Europeans είναι γεγονός!

Το Lepanto Formula Kite Europeans είναι γεγονός! Η Ναύπακτος υποδέχθηκε τους αθλητές και της αθλήτριες της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης για το 2022

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Ναυπάκτου η Τελετή Έναρξης του 2022 Lepanto Formula Kite European Championship με την υποδοχή των 150 αθλητών από τις συνολικά 39 χώρες που συμμετέχουν.

Τους επίσημους καλεσμένους υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ενώ την έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου ΙΑΣΩΝ κ.Σπύρος Κρότσης. Τη Διεθνή Κλάση Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) εκπροσώπησαν ο κ.Denis Tarantin και η Media Manager κ.Μαρίνα Ψυχογυιού.

Παρόντες ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος, οι βουλευτές κ.Γιώργος Βαρεμένος και κ.Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αντιπεριφερειάρχης κ.Δημήτρης Νικολακόπουλος και οι Αντιπεριφερειάρχες κ.Φωκίων Ζαΐμης, κ.Θανάσης Μαυρομμάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιώργος Σιμάκης, οι πρώην δήμαρχοι κ.Τάκης Λουκόπουλος, κ.Γιάννης Μπουλές, οι Αντιδήμαρχοι κ.Ντίνος Τσουκαλάς και κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου, η πολιτευτής κ.Χριστίνα Φούντζουλα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Σπύρος Τσέλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γιώργος Σιαμαντάς, κ.Νίκος Δημητρόπουλος, κ.Ανδρέας Κοτσανάς, κ.Γιάννης Νταουσάνης, κ.Γιώργος Ασημακόπουλος.

Επίσης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και Β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Στέφανος Χανδακάς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Γεφυρα ΑΕ»-platinum great sponsor του Αγώνα κ.Παναγιώτης Παπανικόλας και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της «Γέφυρα ΑΕ» κ.Γιάννης Φρέρης, η πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπάκτου κ.Μυρτώ Κυμινουλάκη, ο εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου κ.Στέλιος Κοντός και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ.Βασίλης Μπακατσιάς. Την τελετή συντόνισε η κ.Τζίνα Τσιχλιά.

Μετά την τελετή έναρξης, ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή στο Λιμάνι της πόλης με τους καλύτερους djs της χώρας και συγκεκριμένα τους Nikos Diamantopoulos, ms.Lefki και Agent Greg που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το Lepanto Formula Kite Europeans είναι γεγονός!

“Ξέμεινε” το σκάφος ανοιχτά του Αστακού – “Λαχτάρισαν” οι τουρίστες