ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο λάκτισμα των εσωκομματικών της ΝΔ από τον Ανδρέα Σκαρτσάρη

Το λάκτισμα των εσωκομματικών της ΝΔ από τον Ανδρέα Σκαρτσάρη

Το λάκτισμα των εσωκομματικών της ΝΔ από τον Ανδρέα Σκαρτσάρη

Οι εσωκομματικές διεργασίες όλων των κομμάτων έχουν περάσει προ πολλού σε δεύτερη μοίρα, αφού τα «μέτωπα» για την κοινωνία είναι πολλά και σοβαρά. Με την ελπίδα όμως ότι δεν υπάρχει νέο lockdown, το εσωτερικό των κομμάτων «αναζωογονείται». Με πρώτο και καλύτερο το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ που καλείται το επόμενο διάστημα να βρει το νέο του αρχηγό.

Στη ΝΔ οι εσωκομματικές εκλογές για τα τοπικά όργανα του κυβερνώντος κόμματος είναι προγραμματισμένες για τις 24 Οκτωβρίου. Και στην Αιτωλοακαρνανία ήδη έχουμε το εναρκτήριο λάκτισμα από τον Ανδρέα Σκαρτσάρη που διεκδικεί την προεδρία για την πρώην ΝΟΔΕ νυν Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης στο μήνυμά του προς τους φίλους της ΝΔ αναφέρει: «Ορμώμενος από την πίστη πως είναι επιτακτική η αναγκαιότητα για μια κομματική οργάνωση ανοιχτή στην κοινωνία και στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζω την πρόθεση μου να τεθώ στην κρίση των μελών και φίλων του κόμματος. Το πράττω με απόλυτο σεβασμό στα στελέχη που έδωσαν τις μάχες για να επικρατήσουν οι ιδέες μας. Το πράττω επίσης με απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας των συνθηκών και του ρόλου που οφείλει να διαδραματίσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω σε μια «ζωντανή» οργάνωση, με διαρκή παρουσία στα δημόσια δρώμενα, στην πρωτοπορία των διεκδικήσεων για τον τόπο μας. Το επόμενο διάστημα, και μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών, θα επιδιώξω να έρθω σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος. Θα επιδιώξω να μάθω από αυτούς, να ακούσω προτάσεις και κριτική».

Κορωνοϊός – Εστίαση: Με rapid test θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι άνω των 12 ετών σε κλειστούς χώρους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr