ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου στηρίζουν Wolt & Wolt Market

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου στηρίζουν Wolt & Wolt Market

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου στηρίζουν Wolt & Wolt Market

Η Wolt και το Wolt Market αναλαμβάνουν δράση αυτές τις γιορτές, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

Σκοπός της συγκεκριμένης εορταστικής πρωτοβουλίας είναι η υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt, έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 5 ευρώ), ενώ παράλληλα Wolt και Wolt Market δεσμεύονται να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών θα διατεθεί για την προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης, τα οποία στην συνέχεια θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους συμπολίτες μας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Από πλευράς τους, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον αγαθά, για να μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην πρωτοβουλία είναι ανοιχτή και δεν προϋποθέτει την αποστολή παραγγελίας στην πλατφόρμα.

Στον Δήμο Αγρινίου λειτουργεί το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» που σήμερα προμηθεύει δωρεάν είδη παντοπωλείου σε 902 οικογένειες και η «Δομή Παροχής Συσσιτίου» που παρέχει φαγητό καθημερινά σε 107 άτομα. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας, μέσω του οποίου θα καλύπτονται πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης των οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερων κατοίκων του Δήμου Αγρινίου. Ιδιαίτερα σήμερα που η ραγδαία αύξηση των τιμών σε βασικά είδη διατροφής έχει κάνει δυσβάσταχτο το κόστος διαβίωσης των νοικοκυριών, με αποτέλεσμα τη διατάραξη της κοινωνικής και οικογενειακής συνοχής, η ανάγκη για στήριξη των οικογενειών μας είναι επιτακτική και η στήριξη όλων ιδιαίτερα χρήσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος της εορταστικής πρωτοβουλίας για καλό σκοπό που υλοποιεί η Wolt και το Wolt Market σε συνολικά 9 πόλεις της Ελλάδας. Αυτές είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Αγρίνιο και η Κοζάνη. Υποστηρίζοντας 9 φορείς σε 9 πόλεις της χώρας, Wolt και Wolt Market συμβάλλουν στη δημιουργία ενός γεωγραφικά εκτεταμένου δικτύου αλληλεγγύης, ενώνοντας τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών για καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την έμπρακτη στήριξη όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.

Μια παραμυθένια άμαξα ελπίδας για 15χρονη μαθήτρια στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ