ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο κοινό κόψιμο της κορδέλας και το μήνυμα του Νεκτ. Φαρμάκη

Το κοινό κόψιμο της κορδέλας και το μήνυμα του Νεκτ. Φαρμάκη

Το κοινό κόψιμο της κορδέλας και το μήνυμα του Νεκτ. Φαρμάκη

Ο πρώην Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Νεκτάριου Φαρμάκη και ήταν παρών χθες στο Θέρμο κατά την τελετή των εγκαινίων στο νέο κτίριο του Λυκείου Θέρμου, που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.

Πάντως στο πρόσφατο παρελθόν ο πρώην Περιφερειάρχης είχε επικρίνει το Ν. Φαρμάκη λέγοντας ότι ιδιοποιείται έργα της δικής του θητείας. Η χθεσινή πάντως εικόνα από το Θέρμο δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα ο νυν Περιφερειάρχης με μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού ευχαρίστησε από μικροφώνου τον προκάτοχό του, εξηγώντας μάλιστα ότι η στάση του σηματοδοτεί κάτι περισσότερο από πολιτική αβροφροσύνη.

«Όλοι εμείς, τα πρόσωπα που για κάποια περίοδο αναλαμβάνουμε την ευθύνη να υπηρετήσουμε την κοινωνία, ξέρουμε πως πολύ συχνά, τα έργα ξεκινούν από άλλη διοίκηση και τελειώνουν με άλλη διοίκηση. Γι’ αυτό και θέλω να καλωσορίσω και δημόσια στην σημερινή τελετή, τον προκάτοχό μου, τον πρώην Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα, τον άνθρωπο που επί των ημερών του εντάχθηκε, χρηματοδοτήθηκε και ξεκίνησε να υλοποιείται το νέο Λύκειο. Αγαπητέ Απόστολε, η κοινή μας παρουσία δείχνει ότι η αυτοδιοίκηση υπάρχει για να υπηρετεί τον πολίτη, πέρα και πάνω από πολιτικές ή κομματικές διαφορές. Και τα έργα που γίνονται προς όφελος της κοινωνίας μας ενώνουν όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Και πρόσθεσε : «Και επιτρέψτε μου να πω ότι αυτά δεν είναι λόγια τυπικής πολιτικής αβροφροσύνης. Απηχούν την προσωπική μου πεποίθηση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί η αυτοδιοίκηση και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο τόπος μας, το σύνολο της Δυτικής Ελλάδας να γνωρίσει σύντομα ένα μέλλον πραγματικής ελπίδας και ουσιαστικής ανάπτυξης».

Εφημερίδα Συνείδηση

Τι λέει ο άνθρωπος που έφτιαξε τις μάσκες για τα σχολεία (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr